Promosi Tudung Sarung Sempena Raya~!

Salam semua!


Minggu ni ada stock baru tudung sarung lycra (material lycra korea) yang memang cantik2 n cun untuk dimiliki dengan harga yang murah~! Beli banyak sure2 ada lagi diskaun!









i) Tudung Sarung Lycra 2 Tone with beads - RM25/piece. Also available in dark brown, soft brown, yellow, pink and green. Size - S,M,L






ii) Tudung Sarung Lycra Pelangi - RM25/piece. 
Size - S,M,L




iii) Tudung Sarung Lycra Manjalara - RM18/piece. Also available rona kuning, hijau, coklat & biru.
Size - S,M,L





iv) Tudung Sarung Lycra 2 Tone - RM20/piece. Also available warna hijau, light brown, dark brown, biru.
Size - S,M,L

Untuk tempahan, sila email kepada mizzlynx@gmail.com atau sila ke page Order Here

- Sertakan nama anda, no telefon, alamat dan deskripsi barang (@kod barang)
- For pre-order, sila sertakan deskripsi tudung yang anda inginka
Sebarang pertanyaan boleh hubungi saya terus di email mizzlynx@gmail.com atau hubungi 012-6380258. Tenkiu~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Tudung Bawal 1 Batu Korea Jaringan Kasih~ TERBARU DI PASARAN!!

Tiap-tiap minggu mesti ada design baru @ keluaran tudung fesyen2 baru! Memang best!
best sebab dapat cuci mata and mostly sebab memang cantik2 kalau dipadankan dengan baju raya tahun ni kan~?? Hehe :)

So, yang terbaru ni ialah Tudung Bawal 1 Batu Korea Jaringan Kasih. Designnya simple and nice and it's BLING BLING!! Ada pelbagai jenis warna (pre-order dan ada yang ready available). Antara warna yang ada:- Kuning, Merah, Pink (cerah dan gelap), Purple cerah, Biru (gelap & cerah & tua), Kelabu (gelap dan cerah), Hijau (gelap & terang), Coklat (gelap & cerah), Orange (gelap & cerah) 

Harga per pice = RM40, tapi jika beli 3 atau lebih (borong) ada diskaun! (tidak termasuk postage ye)

Koleksi Bawal 1 Batu Korea Jaringan Kasih BLING BLING!




  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Glittering Gold di Kurung Chiffon

Baru-baru ni sy ada la buat satu baju kurung moden chiffon kosong 2 tone warna brown...tp nampak kosong sgt so sy tambahla manik. Mula2 ingat nk tambah skit je, tapi dh khayal sangat jahit manik terhasil la design ni..

This time saya tambah motif geometric and tema gold and coklat, kombinasi manik dan labuci jepun dan taiwan.

Mood: Puas hati dengan hasil kerja ni... and dh pakai g tmpt kerja dh pun. huhuhu~ Commentla people~! Boleh saya improve lagi!

Design di bahagian leher

Design di bahagian pergelangan tangan
Now working on new dress - jahit manik~ mmg best!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Cotton Silk Lukis Import Quality

 New elegant design!
Yang ini is definitely something new sebab so far saya belum dapat jumpa lagi any design macam ni di Malaysia. Mungkin ada, tapi susah... harga pun tak la mahal sangat.

Kain dari jenis cotton silk, ketebalannya seperti kain cotton ( yang medium gred - tidak terlalu nipis ataupun tebal ) dan sangat lembut. Rona kain ini agak sedikit berkilat apabile terkena cahaya matahari. Coraknya ada di bahagian depan dan di lengan.

A008 Cotton Silk Lukis 2 meter baju, 2 meter kain

A009 Cotton Silk Lukis - 2 meter baju, 2 meter kain
Untuk order email terus ke mizzlynx@gmail.com . Jangan lupa refer Terms n Condition before ordering k~

 (sertakan nama, contact number, kod item dan alamat)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

HOT!! Kain Pasang, Kebaya Sulam & Manik for SALE!

Hot issue! hott items! murah2 plak tu...

kalaula agak2nye nak beli kain sulam atau manik kan, rata2 semua mesti jual lebih dr RM100 kan...tapi di sini xade yang lebih dari RM100... Items only available 1 at the moment so base on sape cepat dye dapat...Untuk pre-order takes about 1 month (sebab barang import n perlu tunggu lebih dari 5 order..so if korang nk order lebih lagi bagus n cepat dapat.)



A001 Kain fabric kurung manik + 2 meter baju 2 meter kain

A002 Kain fabric kurung manik + 2 meter baju 2 meter kain

A003 Kain fabric kurung manik + 2 meter baju 2 meter kain

SOLD TO IZZATIE A004 Kebaya Nyonya Sulam + Kain Batik Semi sutera

SOLD TO SITI FATIMAH A005 Kebaya Nyonya Sulam + Kain Batik Semi sutera

SOLD TO JOHANI A006 Kain Sulam tekad + Kain Batik Semi sutera

A007 Kain Sulam tekad + Kain Batik Semi sutera
Cantik- cantik kan ?!!  :-) Ada banyak warna lagi tapi untuk pre-order sahaja. Cuma yang listed available on the spot sekarang. Fesyen Avenue akan update any new design  stocks ok!~

Untuk order email terus ke mizzlynx@gmail.com . Jangan lupa refer Terms n Condition before ordering k~

 (sertakan nama, contact number, kod item dan alamat)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Design Batu Korea yang Available...

Okay, kat bawah ni ada listing semua jenis design tudung bawal batu korea yang available pada masa sekarang. Semua adalah contoh, so kalau korang nak warna lain, just tulis dalam email (refer post Tudung Bawal Batu Korea Bling Bling)

Blue Butterfly

New Design! Orange Kekwa

Pink Diamondo


Red Lotus (black rimmed)

Purple star

Di sini ada tambahan design - tudung bawal sulam halus dengan batu Bling Bling tampal ( boleh request tambahan batu at NO charge) - available in all colors ( but just in case, please ask me first k)

 
 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

I love Beads!

Menjahit manik is my hobby! Selain design and jahit baju... (blum expert lagi pun). Mula2 start dengan jahit baju sendiri and family members sahaja, then jahit baju kawan2 pulak...sekarang I open to all yang memerlukan servis menjahit manik ni...

Upahnya pun berpatutan dan x mahal sangat, for more information refer page Jahitan Manik

Dari semasa ke semasa, I akan updatekan my works on this blog, so feel free kalau nak comment2 k :) Tenkiu~~

Sebahagian dari hasil kerjaku....

Ni sebenarnya baju baby umur setahun lebih -Little Putri~


Design daun bertaburan atas kebaya kosong...

Baju pengapit majlis kahwin sedara...
Okay x? Hmm..maybe korang dh perasan yang I tak berapa suka design yang sarat2 tapi untuk tempahan, depends kat u all. If korang nak heavy, i buat yang heavy, nak yang simple pownnnn boleh ^___^

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS